❤ ❤ Pengikat Kasih Sayang KAMI ❤ ❤


Wednesday, April 6, 2011

Tomme Tippee Product

Mommy² yg sedang mencari TT product boleh email ke email sy utk dapatkan catalog...

Email ke:

garfield_onie@yahoo.com


Ni pre order...Closed order end April..

TQ

4 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

saye!! emel katalog kat nieza: ruhasniza@yahoo.co.uk ;D

. i . n . a . z . said...

naaaak
anak2 mmg pakai tt nih je, dari botol susu, bekas makan semua tt.
nurul.shahinaz@gmail.com

OnN!Ey said...

done..:)

Dayu said...

Onniey,

kita ada tanya gak, printing company
baju baby ni mmg derang kena order
tak biasa org tempah kan
sama la macam onniey carik tu

kalau diaorg nak order kena tggu bape lama erk??

untuk design, rasanya dah finalized nak design mana. kena mintak kat yaya la design tu. ke dia nak tgk color usage smua tu je??

ok je kot. genting pun bulan 6. ada 2 bulan lagi