❤ ❤ Pengikat Kasih Sayang KAMI ❤ ❤


Monday, February 16, 2009

Anak buah.

Adek aku dah selamat bersalin pagi jumaat 13 Feb 09..Dpt baby b0y…Napela xkuo 14hb kan valentine…Huhuhuh….Muhammad Syafiq Haziq name dier…9hb ri2 akak abg p0n bersalin gak..2 anak Thaipusam…Baby b0y gak…La ni tggu adek abg lak salin yg s0rg g…Klau x big day kami wat bln 3 cuti sek ni..Tp disebabkan adek n bakal akak N adek ip0r aku nak besalin cancel la…Xpela…This year je aku dpt 3 anak buah…Aduuiii…rase udah tue beno rasenye…Pe ek aku nak soh anak buah aku pangil sok???Xmo mak l0ng!!!Tuenye bunyik…Mak aku soh pangil Mokni…Hahahaa…lawak je bunyik…Aunty Onyla…Leh???Hahahaha…Pic baby akan menyusul…Lom copy…Tata…

3 comments:

chik Star said...

bestnyeee
weyh aku dh amik kad ko tu.
tpi xpi pon.
nnti aku pulangkan.
k.

eyh panggil umi lar,
joe buya.
tak pon mumy...

maklong xbest.
huhu.

OnN!Ey said...

yeker..
l0r nape x g???

2 la xmo aku pangil mak l0ng..
tuenye..huhuh...
xpe dier l0m tau ckap g..
huhuhuh...

amoibelonPEPEL said...

wah oni dah jadi aunty ye..tahniah babe..huhu..