❤ ❤ Pengikat Kasih Sayang KAMI ❤ ❤


Tuesday, February 22, 2011

Tayar spare Bambam

Lihat pinggangku...ramping kan..:D
Ni la antara lapisan2 di badan Bambam..
Di peha usah kate r..
Lepas mandi mmg jenuh nak keringkan di celah2 lapisan 2..
Alhamdulilah so far xde plak bambam merah di celah2 lapisan 2..
Tp pampers kene rajin tukar..
Sblm merah baik dicegah..
kalau nampak2 mcm nak merah ony salo boh 'VERSALIN' btoi ke tah eja die..
Lepas sapu ok la..

Have a nice day unty²..
:D

9 comments:

bonda dadif aka akish said...

wahhh sgt bambam nih...

i loike!!!

sexy gtu..

~dARlee zURiS~ said...

time2 nie biar dia bambam selagi boleh.ti dah start melasak,mesti susut sikit dan pasti rindu paha bambam tu :)

OnN!Ey said...

akish~yaa..the very bambam..:)

zuris~yes..skrg udah melasak guna tenaga..of kos akn wendu..kecik2 bambam xpe but usah smpai beso..:P

Ann said...

hello bam bam. manyaknya tyre spare. anT mintak sikit utk kaisya boleh tak?.

;P

OnN!Ey said...

hello unty ann..boleh3..
ade banyak lapis 2..which 1 mau???
:)

Fadilah R. said...

bambam tak terkata. hahaha.

OnN!Ey said...

fad~tak terkata hingga kelu lidah ke..:P

afni+hafiz=dani said...

best tu bambam..bes nak peluk sekuat hati =)

rizaros said...

sama lah dgn auni.. ahhahaa.. kak, link kan nama sy gak kat hot mama.. as a mama auni :P nak jugakkk :P (xmalu :)