❤ ❤ Pengikat Kasih Sayang KAMI ❤ ❤


Monday, December 20, 2010

Minta Pendapat

Opis sini nk resign kene 1 month notis..I ada dapat 1 job..
But org 2 nk urgent..So camne ek..Boleh ke nk UPL je mengantikan notis 2..???
Sape2 yg tau labour law nih kasi pendapat ckit..
I berminat ngn job offer 2..
How???

5 comments:

nanonano said...

bley je benti notis 24/7
tp kene byr sbulan gaji kan?
klu berminat sgt dgn job bru,
xheran la byr je sbulan gaji kat company tuu..ehh dr menahan seksa skian lame kat ctu cpt2 blah

~dARlee zURiS~ said...

offer letter kompeni skrg tu tulis camne?
kena ikut dlm offer letter tu lah.
cam kat sini ada sorang dpt keje gomen haritu.so nk kena benti on d spot.tp ikut kompeni ni kena bg 1mth notis gak.so bdk tu kena byr gantirugi lah.kira sebulan gaji dia kena byr kat kompeni.

y not ony call tnya tuk lebih jelas.

OnN!Ey said...

warghhh bayar 1 month..
miskin la bulan ni ek...
:(

. i . n . a . z . said...

bagi 1 month notice, pastu boleh tolak annual leave. at least, takde la kena tunggu sampai sebulan sebelum boleh cabut.

chik star said...

ye kene tgk ofer letter dlu, klo xder tulis saman on la per lg cbot ler. hihi.