❤ ❤ Pengikat Kasih Sayang KAMI ❤ ❤


Monday, January 4, 2010

Dugaan

Mlm td amat mencabar wat aku...Mungkin kesan dpd perjalana jauh ari ahad ri2...
Wat mase skrg aku xde lagi muntah² tp asik nk makan jek..
Sampai ketor lutut if lewat mkn...
Ok smlm kol5 aku dah lapo tahan je la cz koi 6 dah nak lik..
Tros ke pasa mlm carik makanan..
Kat paso 2 dah xlarat dah..Siyes kaki kebas xrase pe...
Rupe darah xjln...Aku gagahkan gak smpai ke umah..
Smpai umah aku tros la makan...
Settle mkn kaki betambah sakit..Sejok+kebas+lenguh...
xtau nk gambarkan cane aku rase melainkn korg rase...
Siyes aku xtahan n nanges...
Mr.Husben shift ptg n abes keje koi11...
Aku pon mak tanye..N my mum suruh tuam kaki 2 ngan air panas...
Still same...N my mum kate if x ok g klinik..
Aku kol mr.husben n mr.husben pon balik koje awai..
Risaukan aku...Cz aku xpenah kene camni..
Mr.Husben urut2 kaki aku..kurangla ckit...
Ajak ke hospital aku xmau takut ditahan di wad...
Aku tahan..n mr.husben tros mengurut..
Lame kelamaan kebas 2 beralih ke tangan lak..
Aku jd lagi xsenang duduk...Aku tetap berkeras xmo g hospital...
Dlm keadaan nanges aku tahan je la...
Alhamdulillah pagi ni kurang dah sakitnya...
My mum risau cz aku masih di peringkat awal pregy..
mcm2 bende leh jadi...


Doakan aku OK ek kawan²....

4 comments:

rOmantiCrazY said...

Insyallah akan ok nanti..aku dgr memula sebulan dua preggy mmg mcm2...kes ko ni mmg kena rujuk doc jgk dok tahan2 watpe....take care my fwenn..

joijoi80 said...

org mengandung..mcm2 penyakit timbul.. tp biar baby yg dikandungtu sihat.. banyak2 bersabar ngan jagaa kesihatan okey.. cik joi lom der tanda2 pas gugur arituh.. hm.. adik ipar dua2 ngandung dah...

joijoi80 said...

org mengandung..mcm2 penyakit timbul.. tp biar baby yg dikandungtu sihat.. banyak2 bersabar ngan jagaa kesihatan okey.. cik joi lom der tanda2 pas gugur arituh.. hm.. adik ipar dua2 ngandung dah...

OnN!Ey said...

fad~ok nanti aku akn g doc gak..jgn riso k...

cik joy~l0m de rezki lagila 2...xpe2 skurang2nye dah ade didin...=P